Boksignering i Gränna

 Idag har jag signerat böcker på Grenna Polkagriskokeri. Bland klubbor och karameller fick jag en egen liten hörna att slå mig ner i och, förutom att bläddra i splitternya kokboken, fick besökarna provsmaka min kokospolka. En kille satte kokosflingorna i halsen och en annan liten en ville spotta ut sin bit. Nåväl. Man kan inte tillfredsställa alla och det fanns faktiskt också de som smög tillbaka för att ta en till. Bara för att de var så goda. Här är jag med Linnéa från Grenna Polkagriskokeri. 

bild (1)

/Li

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>