Säljsemester i Småland och Blekinge

Jag har köpt bil. Bokkartonger gör sig inte riktigt på cykeln, även om jag där brukar frakta det mesta. Igår mötte jag en stackare som försökte balansera 10 flyttkartonger på sin pakethållare. De var visserligen tomma, men ändå. När han var på väg rakt in i en vägg stannade jag till och höll i hans cykelstyre tills det att han återfick balansen. Han gav mig en tacksam blick och jag log åt minnet av alla de gånger jag tagit mig hem gåendes eller cyklandes med åbäkiga paket. Numera gör jag det bara när jag vill. Annars tar jag bilen!

Som bilägare blir även semestern friare. Jag kan åka när jag vill, stanna där jag vill och jag älskar den känslan. Eftersom jag försöker att ta lite semester under juli och samtidigt vill passa på att sprida Polkaboken faller det sig naturligt att göra semesterturen delvis till en säljresa. Det är därför inte så konstigt att Polkabokens nya återförsäljare återfinns i ett pärlband utmed min väg söderut. Dessa hann jag med förra gången: Gretas butik i Vaggeryd, Skillingaryd Design Center, Arvids bok och kontorcenter i Värnamo, Hantverket i Växjö samt Ronneby bokhandel. Imorgon åker jag söderut igen, så det är inte omöjligt att Polkaboken snart finns i ännu fler butiker i Småland och Blekinge.
970603_600311583332484_1113297693_n

1000468_648345541845037_1166164851_n

Polkaboken på Skillingaryd Design Center                                                                     Polkaboken i Gretas butik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>