Sommarlov?

bild (4)Att skolfröken har sommarlov hjälper föga när det är rent omöjligt att ta semester från två frökenföretag. Men jag varvar åtminstone jobb med långa lata stunder. Det är märkligt hur det där fungerar. Ju oftare jag sträcker ut mig på balkongens träsoffa eller tar en cykeltur till stranden, desto högre blir tröskeln till att ta tag i jobbgrejer som inte är akuta. Tack och lov märker jag att det inte bara är jag som drar ner på tempot i juli, hela Sverige varvar ner. Ja, inte riktigt hela förstås. Till Gränna åker mängder av turister och försäljningen blomstrar. Då är det ju bra att jag nu hunnit få några återförsäljare där. I Gränna hittar du Polkaboken på följande ställen: Grenna Kulturgård, Grenna Polkagriskokeri, Gränna Glass, Gyllene Uttern, Harmony Home samt Polkapojkarna.

På fotot ser du hur finfint Polkaboken smälter in i Harmony Homes sortiment.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>